1990-1999

Dette årti startede med en soloudstilling I Galerie Pilou Asbaek, som resulterede I en udvælgelse til at repræsentere ny dansk kunst på ”Europrize, Staad Oostende 1990”, tillige med et TV portræt i Galleri11.

Installation view Galerie Pilou Asbaek

1981-1989

Året efter publiseredes mit essay til magasinet Cras, “Only I&AI know”, om cyberpunk og virtual reality.

Cras Magazine

Efter en soloudstilling hos Galleri Asbæk/Stærk “Malerier No. 5” i Horsens, deltog jeg i “Découvertes‘91" på Grand Palais, repræsenteret af Galerie Patricia Asbaek, hvor jeg året efter holdt soloudstillingen “In The Belly Of Time”.

Exhibition catalogue

Flyer Découvertes '91

Flatline Series 1991

Flatline Series 1991

Samme år var jeg repræsenteret på den international udstilling “De Bonnard á Baselitz” i Paris på Galeries Mansard et Mazarine fordelt på galllerierne i gaderne af samme navn. 1993 var atter et ophold I Paris I Udenrigsministeriets bolig, under hvilket jeg udfærdigede et portræt af Haute Couture designer Erik Mortensen.

Erik Mortensen

Dette år lukkede Galerie Patricia Asbaek, og jeg indledte samarbejde med Galerie Egelund. Samarbejdet opfulgtes det efterfølgende år med soloudstilling "Interim”  og en repræsentation på Copenhagen Artfair hvor de første sort/hvide malerier blev vist, hvoraf et blev erhvervet af Skive Kunstmuseum.

Interim Untitled

Interim Untitled 2

Flow-R 1995

I 1995 deltog jeg m Galerie egelund på FIAC i Paris , i slutningen af året ophørte samarbejde m galleriet. Efterfølgende år udstillede jeg nye malerier hos Galleri Magnus Åklund  i Lund “Zwischen Sinn, Text und Utopie” og til Berlingske Tidende leverede jeg i to sæsoner illustrationer til klummen Henne Om Hjørnet.

En serie nye malerier skabtes til serien “Zwischen Sinn, Text Und Utopie”, hvoraf et blev erhvervet af Skive Kunstmuseum– dette og anden erhvervelse blev senere samme år udlånt til udstillingen “Museum Danmark” på Arken.

Zwischen Sinn, Text und Utopie series

1998 blev jeg medlem af Kunstnersamfundet, året efter fulgte to soloudstillinger, “Represence" hos Bie&Vadstrup, “Tegning Redefineret” en udstilling af de første cut-up tegninger hos Schleissner-Borgsmidt Kunsthandel, en nydefinering af tegning som selvstændigt værk.

Represence painting

Cut-Up Drawing